sanskrit.se © aldrig • privat? • kopiera så mycket du vill

 

 

 

 

 

 

Det finns tillfällen då han går på Stockholms gator som en alldeles vanlig man...

 

...men du kan lika gärna hitta honom på en strand i Ghana, med fötterna i sanden, tankarna bland molnen och blicken i nuet, hand i hand med sin Lady S.

 

För tre år sedan köptes domänen sanskrit.se på ren impuls. Vad var planen? Vad blev utfallet? Varför dessa evighetslånga blogginlägg?

 

Jag heter Karl Magnus Oskar, kallas i allmänhet M1 [eller Emmett för er klentrogna få som inte förstod] och delar just nu min vakna tid mellan Tyskland, Sverige, Ghana och England. Till vardags jobbar jag som medicinteknisk chef på ett onkologisjukhus i Accra, Ghana, vilket betyder att jag har en hel del utrustning att ta hand om. Jag är svag för lakritspuck, Trocadero, wienerschnitzel, DN Kultur och självklart min älskade Lady. Dessutom har jag en defekt gen som gör att allt jag läser om fotboll går direkt in i långtidsminnet i reptilhjärnan.

Min blog är min litterära fristad, där låter jag tankarna härja vind för våg, skriver när orden inte får plats i sinnet längre och hoppas att någon låter sitt eko göra sig hört. Längden på inläggen kan jag inte göra något åt, jag är född sån här - snygg, smart och stark. Glömde jag ödmjuk? Ja ja, det passade ju inte in i alliterationen...

 

När jag blir stor ska jag öppna ett antikvariat, skriva en bok om Kapten Nemo och gå in helhjärtat för min epikuréiska dröm.

Vem är du? Maila mig på indiansommar@sanskrit.se och berätta...